Chevrolet ще добави нов малък SUV модел в глобалната си моделна гама

Main May 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5340 views | no comments

Chevrolet Trax, напълно новият малък SUV модел, ще се присъедини към портфолиото на Chevrolet и ще направи своя официален световен дебют на автомобилното изложение в Париж през септември 2012 година.
“Trax дава възможност на Chevrolet да навлезе в растящия пазар на малки SUV модели, предлагайки гъвкавост, нисък разход на гориво и поведение на пътя близко до това на автомобил, което изискват потребителите на модели за града“, сподели Сюзън Дохърти, управляващ директор на Chevrolet Европа.
С пространство за петима пътници и голям багажен обем, Trax ще отговори на нуждите на клиентите от над 140 пазара. Малкият SUV ще бъде на разположение на дилърите на Chevrolet в Европа от пролетта на 2013 година, следвайки представянето на изцяло новия Chevrolet Malibu и очаквания с нетърпение Cruze комби през 2012 година. С новата гама от модели на Chevrolet в Европа, в следващите години се очертават добри възможности за по-нататъшен ръст на марката.
Trax превъплъщава стойностите на SUV моделите като функционалност и надеждност в по-малки размери, с помощта на своята излъчващa сила стилистика и широката атлетична стойка. Модерните му форми развиват дизайнерската естетика на Chevrolet, а интериорното обзавеждане ще бъде изпълнено с високо качество, обикновено достъпно за много по-скъпи автомобили.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...