Започна играта „Renault in context“ за Sofia Design Week 2012

Main May 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5380 views | no comments

Renault e партньор на Международния фестивал за съвременен дизайн Sofia Design Week. За втора поредна година Sofia Design Week прави инициатива “50 дизайн обекта“, която приканва всички желаещи да обиколят местата, на които се случва фестивалът, и да видят дизайн съдържанието, изложено в тях. От 1 до 8 юни във всеки от 50-те дизайн обекта посетителите ще получават печат върху специално разпространени за целта карти на Sofia Design Week. Тези, които успеят да съберат 50-те печата от всички обекти, ще участват в томбола за страхотни дизайн награди.
Дизайн предизвикателствата към публиката стартират с играта “Renault in Context”. Sofia Design Week и Renault предварително „разкриват” някои от избраните „50 дизайн обекта” и са „скрили” в тях специални предмети, свързани с Renault.
До 18 май всяка сутрин в уебсайта и във Фейсбук страницата на фестивала ще бъдат обявявани три локации, в които участниците на играта трябва да открият предмет на Renault. Всички, които изпратят снимки с трите предмета за деня, ще могат да участват в томбола с награди: 3 уикенда за двама, 7 награди Sofia Design Week Taxi – aвтомобил Renault Мegane, който ще бъде на разположение за обиколка на 50-те дизайн обекта по време на фестивала, 5 чифта кожени ръкавици за шофиране Megane, 5 раници Renault F1 Team и др.
Повече за регламента на играта ще откриете на страницата на Sofia Design Week на edno.bg и във Facebook.
Четвъртото издание на международния фестивал за дизайн - Sofia Design Week, организиран от ЕДНО и Фондация „Америка за България“, ще се проведе от 1 до 8 юни. Темата за 2012 г. е „В контекст“, a куратори на фестивала са Адриана Димитрова, Йордан Жечев, Лана Кавар и Светлана Мирчева. Програмата ще се разгърне в над 100 събития – конкурси, изложби, работилници, лекции, прожекции, акции и професионален форум. Участие във фестивала ще вземат над 150 дизайнери от 20 държави. Централна локация на фестивала е VIVACOM Art Hall – пространството за култура и изкуство на VIVACOM в Телефонната палата на ул. „Гурко“ 4, където по време на фестивала ще бъде изложенo новoто Renault Меgane RS. Фестивалът е част от Културния календар на Столична община и подкрепя кандидатурата на София за „Европейска столица на културата 2019 г.“. Sofia Design Week 2011 събра над 50 000 посетители и беше поканен да представи страната ни на два международни форума: Vienna Design Week 2011, Австрия и Design Week Holon 2012, гр. Холон, Израел.


 
Keywords:   renault, renault 18, sofia, taxi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...