Chopard показа новия си хронограф Mille Miglia

Main May 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2260 views | no comments

Изконният партньор на най-красивото автомобилно състезание в света показа новите си хронографи, посветени на Mille Miglia, чието историческо издание ще протече от 12 до 15 май.
Няма как да сбъркаш Mille Miglia GT XL Chrono 2011, в който откриваме рисунъка на състезателните гуми Dunlop Racing от 1960 г. Касата му е 44-милиметрова, изработена от 18-каратово злато или от стомана, преобладаващите цветове са черно и червено, традиционни за класическия исторически маршрут от Бреша до Рим. Водоустойчивостта му достига до 100 м. Базовата версия на хронографа ще бъде произведена в тираж от 2011 бройки. Механизмът му е автоматичен самонавиващ се. За любителите на още по-ексклузивните часовници е предвиден и вариант, който ще излезе само в 250 екземпляра. Стоманените хронографи се предлагат на цена от 6250 евро, а златните - 17 070 евро.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...