Chrysler LLC стартира производството на новите си миниванове в завода Сейнт Луис

Main September 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 965 views | no comments

- Производство на миниван модели за местния и международния пазар
- Подобрена производствена гъвкавост в завода в Сейнт Луис

Chrysler LLC отпразнува стартирането на производствения процес на новото моделно поколение 2008 година на Dodge Grand Caravan, Dodge Grand Caravan Cargo Van, Chrysler Grand Voyager и Chrysler Town & Country за глобалния пазар във фирмения си комплекс Сейнт Луис Юг във Фентън, Мисури.

Почти 24 години след като Chrysler представи първия миниван и създаде нов автомобилен сегмент, компанията представя още един нов миниван, при който може да бъде открита първата в индустрията гъвкава система на седалките Swivel 'n Go™ в комбинация с централно разположена конзолна маса. От представянето на оригинала през 1983 година, до момента, Chrysler има почти 12 милиона продадени минивана.

Сейнт Луис Юг е третият производствен комплекс на Chrysler, в който може да бъде открит роботизиран цех за купета, който позволява автоматичното регулиране на процеса и сглобяването на различни модели едновременно. Това означава, че в една производствена система могат да бъдат сглобявани както седани, така и кабриолети, миниванове, всъдеходи и комбита. За първи път тази гъвкава система е използвана с новото поколение 2001 година на Chrysler Town & Country и Dodge Caravan през 2000- та година в завода Уиндзор, Онтарио, Канада.

Произвеждан в модификации и с ляв и с десен волан, с бензинов или дизелов двигател, изцяло новият Chrysler Grand Voyager ще достигне до пазарите на над 100 държави. Тези нови продукти ясно изразяват ангажираността на Chrysler в сегмента на минивановете и запазват лидерската позиция в този пазарен сегмент", заявява Фред Гьотел, вицепрезидент на производственото подразделение Малки/Луксозни фамилни автомобили. Фокусирането ни върху гъвкавостта на производството и въвеждането на високи технологии ще ни помогне да посрещнем изискванията за още по- качествени автомобили на нашите потребители", споделя той.

В момента в завода Сейнт Луис Юг на Chrysler LLC работят 2 800 човека и 785 робота.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...