Пилотите - на Макларън остават с равен статут

Main September 21, 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2445 views | no comments

Босът на Макларън-Мерцедес Рон Денис ще продължи да показва еднакъв подход към пилотите на тима Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън независимо че това донесе големи проблеми за отбора през сезона. Двамата пилоти бяха напълно равнопроставени през този сезон, което доведе до напрежение между тях, породено най-вече от Алонсо. Двукратният световен шампион не може да се примири със ситуация, в която е третиран като равен с Хамилтън, който е новобранец в отбора. Въпреки това Хамилтън води с 2 точки пред Алонсо, но испанецът прави всичко, на което е способен, за да спечели за трети пореден път шампионата.

Въпреки трудностите, които се струпаха на главата на Рон Денис, той няма да смени стила си на ръководене на отбора. „През цялото време, което съм прекарал начело на един отбор, винаги съм давал равен шанс и на двамата си пилоти”, призна Денис. „Смятам, че така е най-честно, а това е най-важно за мен”, завърши британецът.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...