Citroen DS4 Racing с 260 к.с. и само 155 г/км CO2

Main March 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4560 views | no comments

Citroen e водещо име в света на рали спорта, но когато става дума за улични спортни хечбеци, марката не е най-разумният избор. Инженерите от Citroen Racing решиха да променят тази представа със състезателната концепция DS4, която бе представена в Женева. Тя е с 35 мм по-ниска от серийния модел, предната част е с 55м по-широка, а задната със 75. Аеродинамичният спортен пакет включва предна броня, заден дифузьор, по-ниски спойлери, разширено задно крило и всичко това в унисон с матово сив екстериорен цвят.
Под предния капак се крие 1,6-литров турбодвигател, генериращ 256 к.с. и изразходващ само 155 г/ км вредни емисии CO2. Концепцията е снабдена с 4-бутални спирачни апарати и дискове с размер 380мм, скрити зад набор от специално проектирани 19-цолови джанти.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...