Citroen обяви цените на DS4 за Европа

Main January 25, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2406 views | no comments

Citroen анонсира цените, на които ще се предлага DS4 на пазарите в Европа. Моделът, представен на изложението в Париж миналата година, представлява комбинация от хечбек и кросоувър.
Продажбите започват на цени от 22 500 евро за базовата модификация, задвижвана от 1,6-литров VTI бензинов двигател, развиващ мощност от 120 к. с. Най-скъпата моторизация е 2,0-литровият дизел с мощност 160 к.с. Освен с тези два двигателя, DS4 ще може да бъде окомплектован и с 1,6-литров THP турбобензинов агрегат (във варианти със 155 к.с. и 200 к.с.), както и с 1,6-литров дизел с мощност от 110 к.с. Всички те ще се предлагат с 6-степенни механични или автоматични трансмисии. В стандартното оборудване за модела влизат ABS, TCS, ESP, въздушни възглавници, фарове за мъгла, круиз контрол, климатик, бордови компютър и други.

 
Keywords:   citroen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...