Citroen предлага безплатна смяна на масла и филтри

Main March 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3689 views | no comments

Периодично обслужване на автомобилите в продължение на 5 години ще бъде безплатно, това е ново предложение на Citroen към клиентите на С4, стана ясно по време на тест драйв на новото поколение Citroen C4. В услугата се включва подмяната на масла и филтри, които за бензиновите модели на марката са 7 на брой за този период, а за дизеловите 10. Също така компанията е увеличила производствената гаранция на 5 години и тя обхваща територията на
целия Eвропейски съюз. „Убедени сме в качествата на модела и се надяваме той да има добър прием от нашите клиенти. С него ще спечелим и не малко количество нови за марката. Не стартираме продажбите на нов модел с промоции, а с предложение, което знаем, че ще се хареса на клиентите, а именно - безплатно периодично обслужване в рамките на 5 години", коментира Олга Сандова, изпълнителен директор на „Автомотор Корпорация", вносител на Citroen у нас.
Citroen C4 е представител на сегмент М1, на който се пада дял от 36% от продажбите на нови автомобили у нас. Произвежда се единствено в Мюлуз, Франция и за момента не се предвижда друга каросерия освен хечбек. На дължина С4 е нараснал с 50 мм, по-висок е с 30 мм и по-широк с 10 мм. Обемът на багажника е увеличен с 20% до 408 литра.
Интериорът е станал по-консервативен и качествен. Пластмасите са меки, а централната конзола се връща в по-конвенционална форма спрямо предходното поколение. Платформата е изцяло нова с увеличена колесна база, благодарение на което возията на автомобила е станала по-мека. Двигателната гама на бензиновите мотори включва 3 агрегата с работен обем от 1,4 до 1,6 литра и мощност от 95 до 155 к.с., а дизеловите 1,6 HDi са с мощност от 90 до 150 к.с. Има специална минихибридна версия eHDi с 110 к.с., която използва Start & Stop система и
намалява средния разход с 15%, а количеството вредни емисии са 109 гр/км.
Базовата цена е 26 700 лв., а някои от версиите идват със сертификат N1, който позволява използване на данъчен кредит.

 
Keywords:   citroen, Citroen C4
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...