Citroen представя Nemo Concetto на салона в Болоня

Main December 6, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 936 views | no comments

По време на автомобилното изложение в Болоня, което ще се проведе от 7 до 16 декември, Citroen ще представи за първи път в света концептуалната разработка Nemo Concetto. Уникалната версия на представеният преди броени седмици нов компактен ван на френската марка е създадена в чест на рибата от филма на Дисни. Двамата герои даже заимстват екстериорното" си цветово решение.

Nemo Concetto показва удивителна близост между Citroen Nemo и неговия омоним – малката рибка. Подобно на нея, Nemo Concetto изтъква размер, който го определя като "малък в своя свят. Малките габарити обаче са неговия коз, защото тази компактност му позволява да се придвижва с особена лекота и да се "промъква при всички обстоятелства.

В един свят, в който се стремим да сме по-съблазнителни, мислейки, че по-голямото означава по-добро, Nemo Concetto съчетава в интелигентната си концепция екстериорна плътност и удивително вътрешно пространство, доказвайки, че във всеки случай, най-важно е да бъдеш забележим.

Nemo Concetto не цели да е нещо, което не е. Той гордо претендира своята идентичност пред традиционните автомобили. Малката платформа остава на заден план, като изпъкват живите цветове и морския дизайн – това е рецептата за опияняващ коктейл, на който не може да устоим.

 
Keywords:   citroen, nemo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...