Converj се качва на конвейера през 2013

Main August 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7475 views | no comments

Спомняте ли си концепцията Converj, показана от General Motors през 2009 г. в Детройт? Това беше проект под знака на Cadillac, но с доста сходен с братовчеда си Chevrolet Volt. Компанията се канеше да пуска в серийно производство хибридното купе още през януари миналата година, но проектът бе замразен.
И с право, защото при масата на Converj и всички допълнителните електронни уреди с едно зареждане автомобилът щеше да е способен да измине едва 20 км. Американският производител е успял да модернизира и пригоди идеите от Volt за нуждите на Cadillac, защото в интернет пространството вече изтече информация, че Converj се качва на конвейера през 2013 г. Засега се знае само, че ще получи име под формата на буквен индекс, какъвто е стилът на марката, както и че ще бъде задвижван от Generation 1.5 Voltec.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...