Crysler подбира дилърите, които ще предлагат Viper

Main July 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6665 views | no comments

Може би знаете, че навремето Еторе Бугати отказал да продаде автомобил от едноименната марка на румънския принц, защото сметнал обноските му за неособено изискани. Горе-долу подобна стратегия е предприела и компанията Chrysler за продажбата на новия SRT Viper 2013, който щял да се предлага само от едно от всеки пет дилърства на марката.
За да заслужат честта да предлагат спортния супермодел, търговците ще трябва да обучат персонала си, да купят специални устройства и да подобрят съоръженията си.
Така че само между 15 до 20% от дилърите ще могат да продават автомобила.
Обновеният Viper дебютира през април на салона в Ню Йорк с 8,4-литров V10 двигател с макс. мощност 640 к.с. (40 к.с. повече от предишния модел).
"Не можем по легален начин да спрем някого, който е продавал преди това Viper, да го прави отново, но можем да го затрудним, защото се задават клиенти от нова порода", са заявили от компанията.
От Chrysler не са заявили колко броя от суперколата възнамеряват да произвеждат всяка година. Най-добрата за Viper бе 2003 г., когато само в САЩ бяха продадени 2103 бройки.

 
Keywords:   chrysler, srt
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...