Dacia на Автомобилен салон София 2013

Main June 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8015 views | no comments

По време на Автомобилен салон София Dacia Duster ще се предлага със специална оферта. Duster може да бъде закупен с един подарък по избор измежду трите предложения: безплатно Dacia КАСКО за първата година на регистрация; безплатно техническо обслужване до 3 години, включващо първите три регулярни технически обслужвания, според предписанията на производителя, безплатно гориво на стойност 1100 лева с ДДС за бензиностанции ЕКО. Офертата е валидна за всички нива на оборудване на Duster.
Logan MCV
От представянето си през 2008 Logan MCV е реализиран в обем от 340 000 бройки в около 40 държави по света. Окуражена от тези силни пазарни резултати, Dacia представя новия Logan MCV, който поема по стъпките на новите Logan, Sandero и Sandero Stepway. Подобно на новите Logan и Sandero, новият Logan MCV предлага съвременен стил във формата на комби и атрактивен интериор. Той е голям и функционален, с просторен интериор (пет пълноразмерни седалки за петима възрастни хора) и обем на багажника от 573 литра. С новия Logan MCV Dacia е безкомпромисна, както винаги, предлагайки повече функции на същата цена като на предишния модел. Още от първото ниво на оборудване новата Dacia Logan MCV идва със значителен комфорт, сигурност и практични подобрения като ESP, сeрвоусилвател, предни странични въздушни възглавници и делима/сгъваща се в отношение 2/3-1/3 задна седалка. Разширеното ново оборудване включва аудио-навигационна система MediaNav, круиз контрол с ограничител на скоростта, сензори за паркиране на заден ход и Eco режим на работа на двигатели TCe 90 и 1,5 dCi. Новият бензинов TCe 90 двигател, познат от новите Logan и Sandero, ще го има и при Logan MCV. TCe 90, както и дизеловият двигател 1,5 dCi поддържат текущите разходи изключително ниски, a удоволствието от шофирането идва без компромис по отношение разхода на гориво или CO2 емисиите.
Dokker
Dacia Dokker е 5-местен ван, насочен към клиенти с различни нужди, които искат превозно средство, което може да транспортира обемисти товари, но и да предлага комфорт на семействата им. Всъщност, в допълнение към способността му да превозва до петима пътници, той предлага и огромен багажник. Лесната за употреба модуларност на задната седалка позволява превоз на до 3 куб. м допълнителен товар, правейки го идеален за професионални нужди. Той може да бъде поръчан с една или две остъклени плъзгащи се странични врати, които улесняват достъпа до багажника или задните седалки. В допълнение на това да бъде надежден и здрав, товарната версия на Dokker, нареченаDacia Dokker Van предлага най-голям обем в сегмента си, като изключим maxi версиите на пазара. Това се дължи на умело проектираната сгъваема и демонтируема пътническа седалка (предлаганата като опция Dacia Easy Seat) в комбинация с модулна преграда с решетка, а широкият отвор на плъзгащата се врата улеснява товаренето.
Duster Adventure
Duster Adventure е изключително оригинален поглед върху бестселъра Duster, предлагащ функции като монтирани на покрива офроуд фарове, навигация GPS Garmin 350 LM с топографска карта и гумени стелки в интериора, правещи го привлекателен за шофьори, които искат да се измъкнат от всякакви трудни извън пътни условия. Лимитираната серия Adventure предлага избор от два цвята – Ледниково бял и Перлено черен – и двата подчертани със специален екстериорен декор и отличителни бродерии по тапицерията. Наред с всички добродетели, които направиха Duster толкова успешен модел на пазара – стил, интериорно пространство и офроуд способности - Duster Adventure добавя отличителен вид, съответстващ на суровата му идентичност, на изключително атрактивна цена.
Sandero Stepway
Dacia разкрива Sandero Stepway, една авантюристична интерпретация на Sandero, която идва като резултат от успеха на компактния, но просторен хечбек на Dacia. С повишения си просвет, предна и задна хромирани защитни маски, хромирани елементи под праговете на вратите, надлъжни рейки на покрива и хромиран накрайник на изпускателната система Dacia Sandero Stepway се превръща в автомобил, винаги готов за динамичното ви ежедневие. Разбира се, Новата Dacia Sandero Stepway е запазила всички предимства, които превърнаха в успех, предшественика й: съотношението цена / пространство е без аналог (петима възрастни могат да бъдат комфортно настанени в автомобила, а багажникът е от 320 куб. см), както и всепризнатата надеждност. Двигателите, с които се предлага Dacia Sandero Stepway, са дизеловият dСi 90 к.с. и бензиновият Tce 90.

 
Keywords:   dacia, dacia logan mcv, duster
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...