Seat разкри концепцията Leon Verde плъг-ин хибрид

Main June 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7745 views | no comments

Seat разкри концепцията Leon Verde плъг-ин хибрид на специално събитие в Испания. Базиран на новия Leo, хибридът е резултат от проект, разработван четири години.
За проекта са инвестирани 34 млн. евро. Leon Verde се задвижва от 1,4-литров TSI бензинов агрегат с мощност 122 к.с., комбиниран с електромотор с мощност 102 к.с. и батерия с 8,8 кВч. Моделът има автономност от 50 км, а с помощта на бензиновия агрегат пробегът се увеличава до 816 км, като комбинираният разход на гориво не надвишава 1,6 л/ 100 км с вредни емисии от само 36 г/км CO2.
Колата е снабдена с апликация за смартфон, която позволява следене на консумацията на енергия, статуса на батерията, процеса на зареждане и други. Leon Verde предлага и иновативна „умна” система за управление на енергията. Тя зарежда батерията при изключен електромотор, тоест шофьорът може да използва бензиновия агрегат, докато батерията се зарежда в движение.

 
Keywords:   leo, Seat, seat leon
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...