Dunlop SP WinterSport 3D спечели наградата „Зимна гума на годината”

Main February 3, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 7887 views | no comments


Високоскоростната зимна гума на Dunlop SP WinterSport 3D беше обявена за "Зимна гума на годината от британските потребители на сайта на tyrereviews.co.uk. Сайтът TyreReviews.co.uk присъди наградата въз основа на резултатите от тестовете на водещите европейски автомобилни издания и информацията, получена от британските водачи, използвали гумата в дългосрочен тест от повече от 54,000 км .

Гумата Dunlop SP WinterSport 3D си създаде сериозно име на редовен победител в тестовете и лидер на пазара на високоскоростни зимни гуми. През 2010 г. гумата беше изключително успешна в тестовете на водещите германски и австрийски автомобилни издания. Гумата на Dunlop беше представена в тестовете на ADAC Motorwelt/ÖAMTC и Stiftung Warentest. ADAC, водещата германска автомобилна асоциация, я характеризира като много балансирана, много добра във всички тестове за безопасност, с най-високи оценки на мокра настилка. ÖAMTC, австрийската организация, съответстваща на ADAC, определи гумата за силно препоръчителна, характеризирайки я като много добре балансирана, добра на сняг, много добра на суха настилка.

Auto Bild, най – голямото автомобилно списание в Европа, проведе своите зимни тестове като използва гуми с размер 195/65R15, монтирани на автомобил Volkswagen Golf VI. Отново гумата на Dunlop спечели всички награди и бе определена като изключителна зимна гума, с отлично поведение във всякакви климатични условия. Auto Bild Sportscars проведе своите тестове с автомобил Audi TT, снабден с гуми 245/40R18 V. Победител в тях отново стана гумата на Dunlop, която бе определена като образцова.

Предимствата от използването на най-добрите зимни гуми не убягнаха от вниманието на потребителите на сайта TyreReviews.co.uk, които също така участват в кампания за действия на британското правителство във връзка с регламентирането на употребата на зимни гуми.

Обединеното кралство, за разлика от много европейски държави, няма специфично законодателство за зимните гуми, но 94% от ползвателите на сайта TyreReviews.co.uk, гласували в он-лайн анкета, считат, че британското правителство трябва да предприеме действия за зимните гуми. 37% смятат, че то трябва да започне образователна програма, а 57% подкрепят приемането на законодателни инициативи.

За Dunlop
Dunlop е един от водещите световни производители на високоскоростни и свръхвисокоскоростни автомобилни гуми, със забележителна история от постижения в моторния спорт. Големият състезателен опит на Dunlop доведе до новаторски технологии в производството на гуми за леки автомобили. Като се стреми винаги да увеличи до максимум удоволствието от шофирането, Dunlop предоставя на всички водачи постиженията и дълготрайността на последните технологии, включително гуми RunOnFlat, които се монтират на автомобили като Мини, BMW Първа, Трета, Пета серия и Х5. Много от водещите световни производители на автомобили, поставят гуми Dunlop като стандартно оборудване, включително и на луксозни спортни автомобили като Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz и Porsche.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...