VW Group представя седем концепции в Женева

Main February 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6760 views | no comments

След като в края на януари взриви изложението в Катар с двуместния хибриден прототип XL1, който харчи едва 0,9 л/100 км, Volkswagen Group ще представи общо седем концепции на започващия на 1 март автомобилен салон в Женева. Според думите на Валтер де Силва, главен дизайнер на компанията, в тази бройка влизат прототипи на марките, част от групировката - Seat, Skoda и VW, както и още един или два от Audi. Автомобил под знака на VW ще представи и дизайнерското ателие Italdesign Giugiaro, влязло преди време в автомобилния гигант.
Ръководството на компанията вече е одобрило заделянето на 51,6 млрд. евро за разработването на нови модели през близките четири години. През 2018 г. VW се надява да стане производител номер едно в света, или поне такива са плановете на холдинга, за да изпревари Toyota и General Motors.
В Женева немският гигант ще представи и някои нови серийни модели като фейслифт на Tiguan и кабриолета Golf.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...