Duster се вихри в Гудууд

Main June 25, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3145 views | no comments

Всички свързват Фестивала на скоростта, чието поредно издание започва този уикенд в Гудууд, със спортни автомобили и уникални ретромодели, но за първи посетителите на форума ще видят и нещо по-практично. Причината се крие във факта, че бюджетната марка Dacia ще представи своя успешен SUV Duster. Производителят влезе в ролята на официален спонсор и превозвач на събитието, което ще протече от 27 юни до 1 юли.
Купувачите ще могат да поръчват Duster онлайн на www.dacia.co.uk, считано от 28 юни.
Очаква се интересът да е изключителен, защото цените за него ще бъдат обявени ден по-рано.
Заобиколена от скъпи творения на автомобилостроенето, Dacia ще се постарае да научи британската публика на елементарна финансова математика и на предимствата на дългоочаквания от британската клиентела Duster.
Предвидени са тест-драйвове по време на фестивала.
127 на брой са дилърите на Dacia на Острова, след стъпването на марката на този претенциозен пазар.
Румънският производител, който в момента е собственост на Renault, напредна много през последните осем години с бюджетните си модели, предвидени първоначално за развиващите пазари и Източна Европа. В момента неговите автомобили се предлагат и в Холандия, и в Италия, а Великобритания е третият пазар, който ще се възползва от опцията за предварителни онлайн поръчки в новооткрития Dacia Store. Само 100 паунда е депозитът. Продажбите на Duster в страната стартират от януари 2013 г.
Предварителните поръчки в сайта могат да бъдат направени 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, като се приемат плащания с кредитни и дебитни карти. Накрая купувачът само трябва да избере от кой местен дилър ще му е най-удобно да получи новата си кола.
Duster се предлага отдавна у нас, като цените на изгодния SUV стартират от 20 590 лв. с ДДС. Наскоро в страната ни дебютира и лимитираната серия Delsey.

 
Keywords:   dacia, duster, renault
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...