Fiat Group Automobiles SpA – 4 години, 23 нови модела, 23 фейслифта

Main February 20, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1632 views | no comments

По време на официална среща, който се проведе вчера, ръководството на Fiat Group Automobiles SpA обяви совите планове за следващите четири години. В периода 2007- 2010 година, италианската група ще представи 23 нови модела и 23 фейслифта на съществуващи автомобили. Също така по време на срещата стана ясно, че новото поколение на Fiat 500 ще бъде представен с два месеца по- рано. Наследникът на иконата ще се появи на бял свят не както беше планирано през септември, а през юли.

Според предвижданията на новосформираната Fiat Group Automobiles SpA, до края на тази година, освен вече познатите Bravo, Linea и 500, ще бъдат представени още ново моделно поколение (MY) на Grande Punto, бойна версия Abarth на същия модел, а Croma ще претърпи фейслифт (FL). За следващата година са планирани 500 Abarth, моделни поколения 2008 година на Panda, Multipla и Idea, както и фейслифтове на Punto и Grande Punto. През 2009 година ще бъдат представени нов компактен модел от В-сегмента, кросовър от сегмент С, Doblo Panorama, версия кабрио на Fiat 500, както и фейслифт на Sedici. Основните акценти през 2010 година ще бъдат изцяло нова Panda, компактен модел от В-сегмента в два варианта на купето, както и комби на Bravo. Моделни поколения 2010 година ще получат Fiat 500 и Croma, а лифтинг ще си заслужат Bravo и Linea.

И при Alfa Romeo, следващите четири години се очертават изключително интересни. На пазара ще бъдат представени моделно поколение 2007 година на 159 Crosswagon, а светът ще се увери лично в красотата на 8С Competizione. През 2008 ще бъде представен нов компактен модел. Както изглежда 2009 година ще бъде една от най- силните в цялата история на Alfa. Тогава ще бъдат представени нов модел от сегмент С, а Alfa 169, 159 Berlina, 159 Sportwagon, Brera и Spider ще получат фейслифт. През 2010 ще бъде представен кросовър от сегмент С.

През следващите четири години, светът ще стане свидетел на раждането на Lancia Ypsilon Momo Sport, нова Phedra (MY), Delta, Musa (MY), изцяло нов Ypsilon (2009 година) и изцяло нов нишов модел.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...