Женева 2007: Suzuki представя SX4 седан

Main February 19, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2678 views | no comments

Броени дни преди началото на автомобилното изложение в Женева, Suzuki разпространи официалните снимки на европейската версия на модификацията седан на SX4. Компактният модел ще бъде задвижван от 1.6 литров двигател с максимална мощност 79 кВт или 107 конски сили. За момента от Suzuki не предвиждат дизелови двигателя, както и интегриране на система за задвижване на четирите колела.

Друга интересна новост на щанда на Suzuki на салона в Женева ще бъде спортната версия на седана. Освен с потентен двулитров двигател, автомобилът ще може да се похвали със седемнадесетцолови алуминиеви джанти, аеродинамичен пакет, множество интериорни орнаменти и др. Акцент при Suzuki ще бъде и концепцията Splash, на която ще бъде разработено следващото поколение на модела Wagon R+.

В Женева ще бъдат демонстрирани също така прототип на бойното Suzuki SX4 WRC, с който компанията възнамерява да вземе участие в следващия сезон на световния рали шампионат.

 
Keywords:   suzuki, suzuki sx4 wrc
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...