Fiat налага италиански стил във Франкфурт

Main September 3, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5715 views | no comments

На предстоящия автомобилен салон във Франкфурт Fiat ще демонстрира най-доброто от италианския стил в лицето на специалните версии Panda 4x4 Antartica, лимитирана серия в чест на тридесетгодишнината от първия такъв модел с четири задвижващи колела, ексклузивния Freemont Black Code и 500 GQ във версия кабриолет. Освен това компанията въвежда двигателя 0.9 TwinAir с мощност 105 к.с. в гамата на малките 500. Силовите агрегати 1.6 MultiJet 120 к.с. и 1.4 T-Jet 120 к.с. пък дебютират във Fiat 500L. На фирмения щанд посетителите на изложението ще видят и електрическия 500e, предлаган засега само в Калифорния.
Panda 4x4 Antartica е с каросерия в два цвята и оранжеви детайли. Ще видим специалния модел в шоурумовете на марката в края на годината под формата на лимитирано издание. 0.9 TwinAir предлага ускоряване от 0 до 100 км/ч за 10 сек и разход 4,2 л/100 км в комбиниран цикъл и ниво на вредните емисии 99 г/км CO2.
Freemont Black Code е с лъскава черна радиаторна решетка и 19-инчови лети джанти, огледала в цвета на каросерията, черни рамки за фаровете. Стандартното обзавеждане включва тризонов климатик, темпомат, кожен салон и отопляеми седалки, задни паркинг сензори, навигация с 8,4-инчов тъчскрийн.
Продажбите му ще започнат през първата четвърт на 2014 г.

 
Keywords:   500e, fiat, fiat 500l, panda, panda 4x4
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...