Fiat направи Freemont на базата на Journey

Main January 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2303 views | no comments

Fiat разкри информация за модела Freemont, изграден на базата на Dodge Journey. Автомобилът ще дебютира на изложението в Женева през март. Това е първият модел, плод на партньорството между италианския и американския производител. Ванът ще излиза от завода на Chrysler в Мексико, където сглобяват и модела 500 за американския пазар.
Името му изразява стремеж за свобода и забавления на открито. Ориентиран е към семейните клиенти, които търсят повече вътрешно пространство и възможности за неговата лесна реорганизация.
Размерите на Freemont са дължина от 489 см, широчина 188 см и височина 172 см, съчетани с безконкурентна в сегмента база от 289 см.
Моделът разполага със седем стандартни места, като е осигурен и лесен достъп до третия ред седалки благодарение на отварящите се на 90 градуса врати. Задните места могат да бъдат елиминирани с едно движение, така че да изчезнат под нивото на пода и да създадат добра товарна платформа. Седалките от втория ред са разположени по-високо от тези на първия. В двуместна конфигурация се постига товарен капацитет от 1461 л.
Freemont е с предно предаване и с два турбодизелови мотора, куплирани с механични предавателни кутии. Единият е с макс. мощност от 140 к.с., а другият е 2,0-литров Multijet с макс. 170 к.с. По-късно производителите ще предложат и вариант 4х4, който ще се комбинира с по-мощния мотор, както и с нов бензинов 3,6-литров V6 с макс. мощност от 276 к.с. И двете версии ще бъдат куплирани с автоматични трансмисии.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...