FORD НА „АВТОСАЛОН ВАРНА 2007”

Main August 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1466 views | no comments

Ford ще участва на "Автосалон Варна 2007 с два щанда. В зала "Младост на 144 кв. м. премиерно ще бъде изложен новия Ford Mondeo заедно с утвърдените Ford Fiesta, Ford Focus и избраният за Автомобил на България и Европа - Ford S-MAX. Външният щанд ще представи лекотоварните автомобили на марката от семейство Transit и Connect. Акцент там ще бъде новият Ford Ranger, показан за първи път във Варна.

От 25 до 28 август на автосалона ще се проведе и паралелен тест на "кинетичния Ford Mondeo, насочен към всички посетители на изложението, които имат шофьорска книжка. Той е част от по-мащабно мероприятие - Roadshow Mondeo 2007, обхващащо представителствата и дилърствата на МОТО-ПФОЕ из страната и стартирало на 26 юли в Пазарджик. След края му, на 29 септември, в присъствието на нотариус ще бъде изтеглено името на един от участниците, който ще спечели автомобила за една година. Ще бъдат раздадени и 50 оригинални Ford аксесоара.

От традиционната томбола на изложението отделно ще бъде спечелена една Ford Fiesta, от посетител, попълнил анкетната си карта.


Кратка пазарна информация

От началото на годината Ford-Европа непрекъснато отчита повишаване на продажбите си. Динамично е развитието на марката и в България. За седеммесечието в страната са закупени 2768 нови автомобила Ford, от които Transit - 1103, Fiesta - 713, Focus - 438, Mondeo – 213, S-MAX – 78. Ford е на второ място след Toyota с пазарен дял от 9,96%.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...