Ford ще продава китайските си коли в развиващите се страни

Main January 26, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3615 views | no comments

Ford планира експорта на свои модели, направени в Китай за страни с развиващи се автопазари. Засега официалните представители на Синия овал в Китай отричат информацията, подадена от Reuters, но подобен експорт би позволил на Ford да разшири сътрудничеството с китайските си партньори.

В Китай принципно има условие за разширяване на сътрудничеството с местните компании, без което не може да се отиде на производство, разширение и увеличение на продажбите в Поднебесната империя.

Съвместното предприятие на Mazda, Ford и китайският Changan е от 2007-а година и в момента в Китай се монтират моделите Fiesta, Focus и Mondeo. По-рано намерения за експорт на свои автомобили, направени в Китай, заявиха Volkswagen, Honda, Chrysler, Chery и алиансът PSA Peugeot Citroen.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...