GEFCO България представи логистични решения за автомобилната индустрия пред топ мениджъри от сектора

Main October 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 15645 views | no comments

Събитието, организирано от Аутомотив Клъстер България, бе открито от президента Росен Плевнелиев и събра над 300 топ мениджъри от автомобилната индустрия в Европа и Азия. Основни теми са възможностите за инвестиции в сектора за производство на автомобили и представянето на добрия опит на компании, вече инвестирали в страната ни, като производителите на авточасти Wurth Elektronik IBE Group, Integrated Micro-Electronics Inc., Johnson Controls и др.
„GEFCO определено ще допринесе за развитието на сектора в България чрез своя опит и специализация в автомобилната логистика. Силно вярваме в желанието на българското правителство да подкрепя активно развитието на автомобилната индустрия. Смятаме, че секторът ще бъде ключов фактор за ръста на икономиката ни”, заяви Крум Дончев, мениджър продажби и маркетинг в GEFCO България.
Той представи оперативните решения, разработени от GEFCO за автомобилни концерни с производствени мощности в Румъния. Решенията съчетават вътрешнофирмената логистика с изходящи наземни товарни потоци, железопътни превози, както и бързи пратки от доставчици.
Българският филиал на компанията предлага пълния набор от логистични решения в отговор на нарастващото присъствие на автомобилни производители в региона, както и нарастващото търсене на транспортни и логистични услуги за вноса и износа. GEFCO България е и активен член на Аутомотив Клъстер България от есента на 2012 година.
Първата международна автомобилна конференция в София е и първа по мащабите си за сектора у нас и същевременно едно от най-големите делови събития за годината в България. Участниците в конференцията разглеждат възможностите за разширяване на бизнеса си на бързоразвиващия се източноевропейски пазар.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...