General Motors увеличава производството си - Отговор на повишеното потребителско търсене

Main August 19, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1109 views | no comments

От General Motors повишават производството си в няколко свои завода в Северна Америка. Това действие е в отговор на нарасналото търсене на автомобилите на компанията. Очаква се да бъдат произведени 60 000 нови луксозни автомобили, икономични коли, кросоувъри и пакипи.

За да се удовлетвори повишеното потребителско търсене, от General Motors увеличават смените на работа в завода си в Онтарио, Канада. В него се произвежда новият модел на компанията - Chevy Equinox. Новият GMC Terrain се конструира в Лордстаун, Охайо, където се създава и икономичният Chevy Cobalt. Това възстанови 1 350 работни места за хората от UAW (Профсъюза на американските автомобилни работници) и за тези от CAW (Профсъюза на канадските автомобилни работници). Очаква се нарасналият интерес на клиентите към моделите Chevy Camaro, Cadillac SRX и CTS Wagon и Buick LaCrosse да доведе до още по-голямо увеличение на производството в заводите на General Motors.

„Ние следваме плановете си, за да бъдем максимално гъвкави и да съобразяваме производството си с желанията на клиентите”, заявиха от ръководството на General Motors.

През юли и август популярната програма „Пари за трошки” спомогна за увеличаването на търсенето на следните икономични модели на General Мotors: Chevy Aveo, Cobalt, HHR, Malibu, Equinox и Colorado. От американската компания ще трябва да положат усилия, за да приспособят мрежата си от представителства към нарастващия интерес на потребителите.

„Радващо е за нас, че се повишава търсенето на колите ни, особено след пускането в продажба на Camaro, Equinox, LaCrosse, SRX, CTS Wagon и Terrain. През третото тримесечие на 2009 година производството на компанията се е увеличило с 35 процента в сравнение с равнището му през второто тримесечие. Вече са обявени новите попълнения в продуктовата линия на компанията и се очаква интересът към тях да предизвика повишаване на продажбите с още 20 процента в сравнение с данните за третото тримесечие”, заяви шефът по продажбите на General Motors за САЩ, Марк ЛаНев.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...