GM купи щаб-квартирата си за $626 милиона

Main May 13, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1750 views | no comments

General Motors Corp. купи лизингованата си досега щаб-квартира - Renaissance Center в центъра на Детройт за $626 милиона, обяснявайки стъпката с ниските цени в Щатите на недвижимите имущества. GM премести централните си офиси в центъра през 1996-а година и вложи тогава $500 милиона в подобрения на комплекса от пет кули, централната от които е хотел Мариот. Комплексът е построен от поделението за недвижимо имущество на Ford Motor Co. през 70-е години на миналия век.

От GM съобщават, че ако условията на пазара на недвижимости се променят, те отново могат отново да продадат комплекса и да се върнат към лизинговата форма на използването му.

Renaissance Center е построен на брега на река Детройт и отваря врати през 1977-а година. Проектът за строителство на комплекса на стойност $350 милиона е задвижен от Хенри Форд Втори като опит за възстановяване на централен Детройт, разбутан сериозно след размирците през 1967-а година.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...