Grammer даде България за пример

Main October 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 14765 views | no comments

Фредерик Флори, вицепрезидент на Grammer, похвали решението на компанията си в България по време на Международната автомобилна конференция в София. Grammer е международна компания, специалист в разработването и производството на интериорни компоненти, както и на седалки за автомобили, камиони, автобуси и влакове. В световен мащаб компанията е представена чрез своите над 30 производствени и търговски локации в 18 страни. Към тях се причислява и заводът в село Трудовец, община Ботевград, с персонал от над 800 служители. От България продукцията заминава за центровете в Чехия, Словения, Полша и Германия. Сред клиентите на компанията са BMW, VW, Fiat, Daimler, MAN, DAF, Claas, John Deere и Linde.
"Ако някой ме беше питал преди 2 години дали съм доволен от инвестицията в България, бих отговорил отрицателно. Нямахме резултати, персоналът беше гневен. Имахме две възможности - да спрем и да се откажем или пък да инвестираме и да не се предадем. Вложихме ресурси не само в човешки капитал, а също в сгради, така че имаме дългосрочни планове", коментира Флори.
Изненадващо за Флори в топ мениджмънта на компанията има повече млади хора отколкото в първото ниво на персонала. "Имаме три нива служители и 800 души персонал. Когато дойдох тук, очаквах да видя по-млади хора на най-долното ниво на служителите и обратното в топ мениджмънта - по-възрастни хора с опит. Оказа се обратното. Средният мениджмънт е източник за топ мениджмънта, имат международна ориентация, говорят чужди езици, поради това успяват. Това са по-млади хора, между 25 и 35 г., които желаят да бъдат повишени", коментира Флори.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...