Gumpert започва на чисто с новия инвеститор

Main March 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3490 views | no comments

Въпреки че през август миналата година обяви фалит, а после през октомври – тайнствен инвеститор, нововъзроденият германски производител на спортни автомобили Gumpert Sportwagenmanufaktur GmbH навлезе в бъдещето и планира разширяване на гамата си, стана ясно на салона в Женева. „Дистрибуцията и дилърската ни мрежа вече са разширени и скоро ще се появят и нови модели, сродни на apollo. Нещо повече – ще представим първите от тях още тази година на големите изложения“, беше коментарът на Роланд Гумперт, управляващ директор на компанията.
На фирмения си щанд в Женева Gumpert показа актуалните два apollo s. Припомняме, че супермоделът е с 4,2-литров силов агрегат с макс. мощност 750 к.с. при 6000 об/мин, а максимумът на въртящия момент от 900 Нм е възможен при 4000 об/мин. Способен е на скорост 360 км/ч и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2,9 сек.

 
Keywords:   apollo
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...