Джъстин Бийбър получи батманска Agusta F3 675

Main March 12, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3530 views | no comments

Звездата Джъстин Бийбър получи собствена дизайнерска MV Agusta F3 675 като подарък от баща си Джеръми за 19-тия си рожден ден. Бащата на Джъстин се свързал с Motovan, канадския вносител на марката.
Персонализирането на мотоциклета е възложено на канадския дизайнер Lucent AC, който има за задача да го направи тематичен с любимия супергерой на Джъстин – Батман. Всички детайли са изпипани до съвършенство – от поръчковата матово черна боя, неоново светещите лога на Batman и JB до специално тунингованите механични части. Всичко това е съобразено с уникалния дизайн и страст, с които се правят всички мотоциклети от MV Agusta.
Мотоциклетът на Джъстин Бийбър ще бъде изложен през първите 2 седмици от март в “The Museum” (www.themuseum.ca), който се намира до Китчънър, Онтарио, родният град на звездата.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...