Hyundai отваря тестов център на Нюрбургринг

Main June 10, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10330 views | no comments

Южнокорейската компания Hyundai извършва довършителни работи по нов тестов център, разположен на легендарната писта "Нюрбургринг" в Германия. Съоръжението ще бъде постоянна база за изпитания и развиване на автомобили. Центърът ще е готов през август тази година и е проектиран изцяло, за да покрие нуждите на Hyundai. Сградата е със стъклена фасада и метални елементи, 4 етажа и площ 3622 кв. м., в които са разположени сервизни помещения, офис и VIP зона.


Проектът е естествено разширение на Европейския център за развитие на Hyundai в Рюселсхайм, открит през 2003. Отделните подразделения - задвижване, тунинг и оценка ще разполагат с лесен достъп до центъра в "Нюрбургринг", включително за провеждане на "ускорения тест за издръжливост", който симулира пробег от 180 000 км.


"Качеството е една от основните ценности на Hyundai и ключов фактор за постигане на потребителско удовлетворение. "Нюрбургринг" е най-добрата възможна локация за тестване на надеждност на автомобили, така че имаме възможност да използваме на практика всички развойни проекти. Новият център ще увеличи тестовия ни капацитет, от което ще се възползват клиентите ни по отношение на качество и динамика", коментира Алън Ръшфорт, старши вицепрезидент на Hyundai Motor Europe.
Благодарение на новото съоръжение Hyundai има възможност да проведе ускорен тест за издръжливост на 11 автомобила, изпробвайки управлението, окачването и експлоатационните качества. Анализът на данните дава възможност за използване на настройки, които покриват изискванията на европейските клиенти.


 
Keywords:   hyundai
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...