Hyundai Coupe "кацна" в България

Main November 28, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 770 views | no comments

Видео на новото Coupe на Hyundai можете да видите тук:Автопрес.ТВ

От своята поява през 2001г, Hyundai Coupe влезе в мечтите на шофьорите по целия свят. От модела са продадени 221,708 броя, като 73,670 от тях в Европа. Новият фейслифт ефективно представя втората еволюция на Coupe - създадено и обречено да привлича все повече почитатели. Новото поколение на модела вече присъства и на българския пазар, благодарение на Индустриал Комерс.

Стилът на оригиналното Coupe е повратен момент в цялостното му привличане. Промяната запазва магията на предния модел, като вече добавя ново динамично отношение. Ударението е поставено в ъпгрейд на модерния и спортен стил- започвайки от предницата, новата решетка с фарове за мъгла и стилни нови фарове. Отзад нови прозрачни светлини са добавени в горната задна броня, придавайки солиден динамичен аспект. Ударение е подтавено и върху формата на ауспусиуте и начинът по който те си вазимодействат с увеличената аеродинамика на черната долна броня. Всичко това заедно, създава много по-силно впечатление за аеродинамика

Динамичен и изискан нов интериор
Цяло поколение шофьори могат да дадат атестация за комфорта и увереността на интериора на Coupe. Усещането започва с лесния достъп от широко отвярящите се врати и невероятно удобните седалки. Във вътрешността на новото Coupe ударението е поставено върху разширяването на специалната и изцяло спортна атмосфера. Нов син LED дисплей и светлини на контролните уреди увеличават яснотата, стила и видимостта. Централната конзола със скоростите също е с променен дизайн, в полза допълнителен стил и лесна употреба. Отново са добавени метални елементи към спортната натура на автомобила. Разширяемите сенници с вградени огледала са заменили неразширяемите. Всички тези детайли добавени към новата свежест на автомобила, напълно съотвтестват на отличната ергономичност и спомагат за това Coupe да бъде наистина един висококачествен автомобил

Оборудване
Репутацията на Hyundai за превъзходно оборудвани автомобили е допълнително подсилена от : климатик с ръчна настройка, автоматичне въздушен контрол, с дисплей за външната температура и контрол на въздуха, дистанционно безключово отваряне, централан конзола с жабка и подлакътник, запалка, поставки за чаши, джобове във вратите , алуминиеви педали, настройка на волана във височина, огледала в сенниците, лампи с насочване, круз-контрол, елекрически огледала с подгряване, електрически стъкла, бордови компютър и др.

Основни спецификации
Новото Hyundai Coupe се предлага с избор между три двигателя, напълно съвместими с номите ЕВРО 4. Първитя от моторите е с работен обем от 1.6 литра и предлага максимална мощност от 77 кВт или 105 конски сили. Второто предложение е двулитрово с максимална мощност 143 конски сили. Топ версията на новото Coupe e екипирано с 2.7 литров V- образен, шестцилиндров двигател с максимална мощност 167 конски сили. За първите две модификации на Hyundai Coupe е предвидена петстепенна ръчна предавателна кутия, а при V6 версията е налична шестстепенна механична. Четиристепенна автоматична скоростна кутия с шифттроник пък е вариант при 2.0 и V6 моделите.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...