Hyundai Motor- Женева, Ню Йорк, Сеул

Main April 6, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1059 views | no comments

- Комбито на i30
- Нов H-1

Видео на на трите дебютни модела на Hyundai от Сеул можете да видите тук:AutoPress.tv

За по- малко от месец Hyundai Motor хвърли три "бомби под формата на изцяло нови модели. Първо беше i30 по време на салона в Женева, след това дойде Genesis в Ню Йорк, а вчера в Сеул дебютира и комбито на i30.

Успоредно с премиерата на комбито i30 (FD), в Сеул се състояха и световните дебюти на спортната концептуална разработка Veloster и изцяло новата интерпретация на тема H-1 ван, представен под името TQ.

Основните габарити на Hyundai Veloster, който беше представен с неофициалното си име HND-3, са дължина 4 100 мм, ширина 1 790 мм и височина 1 450 мм. Междуосието на автомобила е 2 600 мм, а двигателят му е двулитров, четрицилиндров, предавателната кутия е петстепенна автоматична.

Сериозно внимание на салона в Сеул ще привлече и изцяло новата версия на добре познатия ван на Hyundai- Н-1, която дебютира с името TQ. Новата генерация на модела ще се предлага в пътнически варианти с 8, 9, 11 и 12 седалки, както и в лекотоварни с брой места, вариращи от 2 до 6.

Новият Hyundai H-1 (TQ) ще се предлага в Европа с избор между 2.5 литров CRDi дизелов двигател с максимална мощност 170 конски сили и 2.4 литров бензинов агрегат, отново със 170 конски сили. Производството на дизеловите модификации на новия Hyundai H-1 ще започнат през този месец, а бензиновите ще са налични през ноември тази година.

Друг особено важен за европейския пазар на Hyundai модел, който дебютира в Сеул е комбито на i30. Основните габарити на модела са дължина 4 475 мм (+230 мм в сравнение със стандартната версия), ширина 1 775 мм и височина 1 530 мм (+50 мм). Междуосието на комбито е 2 700 мм (+90 мм). Двата двигателя, с които се предлага са 1.6 литров бензинов, четирицилиндров, и 1.6 литров CRDi дизелов.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...