Infiniti Etherea ще участва в „Concorso dEleganza Villa dEste“

Main May 11, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3225 views | no comments

Японската луксозна автомобилна марка Infiniti ще участва в престижното автомобилно изложение „Concorso dEleganza Villa dEste 2011" от 20 до 22 май с концептуалния си модел Etherea, представен за първи път на автосалона в Женева тази година, съобщи управата на компанията.
Etherea, създаден под ръководството на Широ Накамура, старши вицепрезидент на дизайнерския отдел на Infiniti, съчетава елементи на купе, седан, хечбек и дори кросовър в една елегантно изваяна почти еднообемна форма, вдъхновена от насоките, начертани от концептуалния суперкар Essence, който участва в „"Concorso dEleganza Villa dEste 2009".
Подобно на всички модели на Infiniti и Etherea издига удоволствието от шофирането и спортния дух като основен приоритет. Колата е проектирана с мощно и високоефективно задвижване, базирано на новаторска хибридна система и създадена изцяло от компанията платформа.
Голямото междуосие и малките подвеси гарантират идеални пропорции, а дръзките футуристични елементи като предните фарове, наподобяващи очите на митичен бог и динамичната С-колона с формата на полумесец са сред характерните черти на Etherea.
Макар със своите 4,4 м да се нарежда сред компактните модели, Etherea предлага изключително простор в купето.
Интериорния дизайн впечатлява не по-малко от външността на автомобила. Той представлява забележително съчетание на художествения израз с майсторската изработка, за да предложи едно вдъхновено от природата елегантно и ергономично решение.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...