Infiniti FX Limited Edition: ново определение за ексклузивност

Main February 11, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 581 views | no comments

FX гамата от спортни кросоувъри на Infiniti е една от най-редките и добре оборудвани в класа си, но това не пречи на клиентите на марката да изискват дори още по-ексклузивна версия. Infiniti отговаря с една много специална, лимитирана версия на FX37S и FX50S, наречена FX Limited Edition.

FX Limited Edition наистина ще бъде ексклузивна. Производството е строго ограничено до 100 бройки за Западна Европа, от които 3 ще бъдат внесени в България. Базирана на FX37S и FX50S, FX Limited Edition се предлага стандартно с боя Black Obsidian с технология Scratch Guard, а като опция се предлага отличителната перлена боя металик Moonlight White. Уникалните 21-цолови джанти с дизайн „Turbine”, както и радиаторната решетка, въздушните отвори и релсите на покрива са с цвят на тъмносив графит.

Новият FX Limited Edition вече може да бъде резервиран чрез вашия Infiniti център. Цените започват от 141 195,00 лева с ДДС за FX37S с V6 двигател с мощност 320 к.с. и стигат до 157 995,00 лева с ДДС за FX50S с V8 двигател с мощност 390 к.с.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...