Infiniti предлага на абсолвенти-инженери работни места във Формула 1

Main August 22, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5585 views | no comments

Infiniti предлага на абсолвенти-инженери с интерес към автомобилния спорт изключителната възможност да работят във Формула 1 чрез нова глобална инициатива за търсене на таланти.
Infiniti Performance Engineering Academy ще осигури на двама от кандидатите 12-месечно назначение в екипа, трикратен световен шампион във Формула 1 - Infiniti Red Bull Racing, чието седалище е в Милтън Кийнс, Великобритания.
Двамата абсолвенти ще работят редом с титулярните инженери на Infiniti във фабриката на екипа от Формула 1. Освен това те ще придобият опит и в близкия технически център на Infiniti в Кранфийлд, Великобритания, където ще обогатят познанията си за технологиите на бъдещите серийни автомобили.
Новата програма е последната инициатива, родена от сътрудничеството между Infiniti и Red Bull Racing, което е полезно и за двете страни както на пистата, така и на пътя.
Приемането на кандидатурите ще започне по-късно тази година, а началото на подбора по държави в няколко глобални региона е планирано за май 2014 г. Желаещите ще преминат взискателна селекционна процедура, чрез която ще се оцени техния потенциал и новаторското им мислене. Финалистите ще представят идеите си пред жури от старши технически експерти от Infiniti и Infiniti Red Bull Racing през юли 2014 г. Имената на двамата победители ще бъдат обявени на състезанието за голямата награда на Великобритания. Те ще започнат работа през септември 2014 г. Условията на уникалния стаж включват заплата, квартира и служебен автомобил.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...