Infiniti предлага на феновете на Формула 1 два нови медийни инструмента

Main April 10, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3835 views | no comments

Японската марка луксозни спортни автомобили Infiniti, основен партньор на неизменните шампиони във Формула 1 за последните две години – Себастиан Фетел и Red Bull Racing, разшири спектъра от възможности за любителите на най-престижната автомобилна надпревара на планетата с два нови медийни инструмента.
Днес в интернет пространството дебютира първият от тях – блогът Infiniti F1. Този информационен канал, собственост на Infiniti, ще предлага Формула 1 лайфстайл, новини от кухнята и подробности за всеки старт от шампионата. Всичко това е и изключително лесно за споделяне благодарение на приложенията, които осигуряват пряка връзка със страниците на Infiniti във Facebook, в Twitter и в другите социални мрежи.
Цялата информация, изображенията и видеоматериалите, достъпни от днес на интернет адреси www.infiniti.com/inspired-blog и www.infiniti-performanceteam.com/blog, са абсолютно безплатни и не са защитени от авторски права. Чрез RSS канала всеки, който се е регистрирал, ще може да получава актуализациите с въвеждането им в блога на смартфона или компютъра си.
Другата новост, осигурена от Infiniti на почитателите на Формула 1, е документалната поредица Infiniti Inspired Performers. В епизодите зрителите ще могат да видят пилотите на Red Bull Racing Себастиан Фетел и Марк Уебър в една напълно нова светлина – двамата ще разменят ролите си с други звезди на различни екстремни изживявания.
В първата част от поредицата преди старта в Шанхай след седмица - „Кунг-фу Фетел – Пилотажът на Дракона“, партньор на световния шампион във Формула 1 ще бъде холивудската актриса, модел и експерт по бойни изкуства Селина Джейд. Всички епизоди и свързаните с тях материали също ще бъдат достъпни чрез блога на Infiniti.
Освен това медийният център на Infiniti F1 ще продължи, както и досега, да осигурява коментари, анализи, снимки и видеоматериали на www.infiniti-performanceteam.com/media.


 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...