Infiniti с виртуална галерия на Съревнованието за дигитално изкуство

Main October 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7220 views | no comments

На 4 октомври Infiniti, марката луксозни автомобили от Япония, ще открие Галерия на Infiniti, представяща Съревнованието за дигитално изкуство. Тя ще включва 32-те най-добри изображения, създадени от творци, участвали в първия конкурс със свободен достъп на тема „Вдъхновена динамика“ в продължение на три години. Индивидуалните творби могат да бъдат разгледани на портала MSN (www.reveal.uk.msn.com) и на уеб сайта за европейските клиенти на автомобилния производител (www.infiniti.eu).
Всяка една творба, присъстваща във виртуалното изложение, е подбрана и одобрена от екип специалисти на домакина designboom, онлайн списание за изкуство, архитектура и дизайн, както и от старши директори на Infiniti Europe. Разгледани са над 500 представени творби през първите три месеца от началото на съревнованието, всяка от които с изключителни качества. В допълнение към изискванията, кандидатите трябваше ясно да демонстрират в творбата си японските гени на Infiniti, както и да впишат изображение на автомобил от гамата на автомобилния производител.
Сред онлайн творбите са и тези на шестимата финалисти на „Вдъхновена динамика“, подбрани от жури, състоящо се от признати влиятелни фигури в сферата на дизайна. Произведенията ще бъдат представени на предстоящите откривания на нови Infiniti центрове в Стокпорт (Манчестър) и Лийдс, където гостите ще имат възможност да гласуват за предпочитаната от тях дигитална творба.

 
Keywords:   designboom, europe, Infiniti, msn
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...