Jaguar и Land Rover за първи път пропускат салона в Детройт

Main December 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3520 views | no comments

Индийската Tata реши, че подконтролните й автомоблни производители Jaguar и Land Rover ще пропуснат мотор шоуто в Детройт през януари 2012 г. Премиум брандовете няма да присъстват на американския салон, тъй като по същото време се провежда и индийското изложение в Ню Делхи в началото на първия месец на годината януари.
Известно е, че за Jaguar Land Rover Индия е особено важен и бързо развиващ се пазар, и затова е необходимо марките да представят там новите си модели. Освен това през есента компаниите взеха участие на салона във Франкфурт и Лос Анджелис, където се състояха световните премиера на концептуалните Jaguar C-X16 и Land Rover DC100.
Независимо от това, Land Rover ще изпрати свои представители в Детройт, в случай че на финала на конкурса за най-добър автомобил в САЩ Range Rover Evoque получи първата награда.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...