Johnson Controls демонстрира ново портфолио в Детройт

Main January 16, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1985 views | no comments

Johnson Controls, световен лидер в областта на автомобилните интериорни системи, електроника и акумулатори, представя своето ново портфолио с иновационни концепции, системи и продукти за автомобилната индустрия, на международното автомобилно изложение в Детройт /NAIAS 2008/.

В NAIAS 2008 компанията ще демонстрира своята концепция за автомобила I3 /I3 – Изобретателност, Интеграция, Интерфейс. Той съчетава последните иновации в дизайна, сигурността, пространството, комфорта на седалковите системи, и съдържа икономична литиево-йонна хибридна батерия. Освен това, компанията ще представи новия вътрешен интериор на автомобила под името CrafTec. Таванна конзола от биоматериали, алтернативни източници на енергия за традицонните и хибридни превозни средства, инструментални панели, конзоли за врати, пода и тавана на автомобила допълват богатата гама от приложения, които компанията ще представи на изложението.

В глобалната авто индустрия, нуждата от иновационни системи и продукти с елегантен дизайн, никога не е била толкова голяма, колкото е в момента. Ние осъзнаваме необходимостта от интелигентно внедрени характеристики и функционалности в тези продукти. Ето защо наша основна цел е да разработваме иновативни технологии и продукти за нашите клиенти, коментира Джеф Уилямс, Вице-президент и генерален мениджър Johnson Controls за Северна Америка.

Иновационните решения са приоритет в дейността на Johnson Controls. През миналата година на международното автомобилно изложение във Франкфурт компанията представи кокпит на автомобил на бъдещето, като по този начин демонстрира настоящите тенденции и новаторски информационни системи в кокпит дизайна на автомобила.

*Johnson Controls е световен пазарен лидер в областта на автомобилното интериорно оборудване, енергийните решения и ефикасното управление и контрол на сгради и съоръжения. Със своите 140 000 служители в 1300 фирмени клона в 125 страни по света, Johnson Controls внедрява сигурни и качествени приложения в повече от 200 млн. превозни средства, 1 милион търговски центъра и 12 милиона домове.

На българския автомобилен пазар компанията присъства от 2001г. За този период от време, тя създава успешни софтуерни решения за нуждите на автомобилната индустрия у нас. През 2006г. Johnson Controls откри свой технологичен център за електроника в София. В него над 360 служители обединяват усилия на международно ниво с технологичните центрове във Франция и Германия.

 
Keywords:   johnson controls
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...