KIA Motors лансира иновативен онлайн медия център

Main July 21, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7280 views | no comments

KIA Motors Corporation и Synaptic Digital, лидер в разработването на дигитални медии и дистрибутурски платформи, днес презентираха новосъздадения онлайн медия център на KIA - http://kia.synapticdigital.com. Интернет страницата е предназначена за журналисти, блогъри и фенове на марката с лесен и бърз достъп до актуалните новини около корейския автопроизводител.
За разлика от традиционните пресстраници, където мултимедийният сектор е позициониран в отделно меню, KIA Медия Център предлага разнообразие от видео, аудио, фотографски снимки, както и връзка към други интернет страници на KIA в уеб пространството – KIA BUZZ, YouTube, Twitter, Facebook.
В основата на разработката е заложен иновативен медия плейър, който управлява видео, аудио и снимки от отделна интуитивна платформа, действащ като прескит в кутия за медиен пласмент. Страницата съдържа и коментари на живо за KIA в Twitter, контакти с международния ПР отдел на марката и възможност за проследяване на последните новини от RSS читателите.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...