Lamborghini готви концепционален кросоувър за Пекин

Main February 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7085 views | no comments

Според слухове Lamborghini планира да покаже предстоящия си кросоувър на автосалона в Пекин като концепция MLC. Моделът ще бъде с три врати, а предницата ще наподобява тази на Estoque.
Кросоувърът ще използва модифицирана платформа от Porsche Cayenne и VW Touareg. Детайлите са ограничени, знае се, че архитектурата ще бъде изградена от въглеродни влакна, благодарение на което общото тегло няма да надхвърля 2000 кг.
Мощността най-вероятно ще бъде осигурена от 5,2-литров V10 агрегат, генериращ максималните 584 к.с. Възможен е и хибриден вариант в по-късен етап, който се очаква да произвежда около 600 к.с.
Ако всичко въври по план, ще видим кросоувър на Lamborghini през 2015 г. Компанията ще започне производство на 1500 единици годишно, а цените се очаква за стартират от 151 195 евро.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...