Lamborghini спира от производство Gallardo

Main December 11, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4885 views | no comments

amborghini показа последното си Gallardo LP 560-4 преди дългоочакваният наследник да се появи на бял свят. Италианците показаха през септември фейслифт на Gallardo, но не разкриха, че планират да го спират от производство. Сега компанията готви нов „бик”, който ще се появи през следващата година.
Последният представител на Gallardo използва досегашния 5,2-литров V10 агрегат с мощност 560 к.с. и 540 Нм. Мощността се предава към четирите колела посредством 6-степенна трансмисия, управлявана от волана.
По отношение на дизайна, колата идва с 19-цолови алуминиеви джанти и опционален екстериорен пакт Style, който включва преден спойлер и решетки, решени в черен гланц, променена предна броня с триъгълна форма, а отзад - нова изпускателна система.
Що се отнася до наследника на Gallardo, очаква се нов атмосферен двигател без хибридна технология и без механична трансмисия. Първоначално ще се предлага AWD система, задвижваща всички колела, а в по-късен етап инженерите на Lamborghini ще оборудват суперавтомобила и с RWD система, задвижващата задните колела.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...