LRX concept - Land Rover проверява впечатленията в Детройт

Main December 21, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3169 views | no comments

-Три врати, високи технологии и Еко режим в града

По време на автомобилното изложение в Детройт, което ще се проведе в средата на януари, Land Rover ще провери какви са реакциите на публиката към новата концептуална разработка LRX. Тривратият модел ще направи своя световен дебют именно в Страната на неограничените възможности, и ще бъде само част от подаръците, които компанията ще направи през следващата година на своите почитатели по случай 60- та си годишнина.

Визията на LRX е родена от страстта на марката, но е различна, практична, привлекателна и вълнуваща- защото Land Rover никога не е произвеждал обикновени автомобили", споделя Джери Макговърн, дизайн директор на марката.

Компактният концептуален триврат модел- по- малък от Freelander 2, ще бъде оборудван с постоянно задвижване на четирите колела, система за подпомагане при спукане по наклон Hill Descent Control, както и с оптимизирана система Terrain Response за контрол на сцеплението на гумите с пътя. Новото при последната технологията е появата на специален Еко режим на работа, при който сериозно се намаляват емисиите на отработилите газове при движение в градски условия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...