Nissan ще подобрява рекорди на Фестивала на скоростта Goodwood

Main June 24, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2265 views | no comments

Nissan обяви планове за подобряване на два нови рекорда на Фестивала на скоростта Goodwood. Въпреки че това звучи доста амбициозно, тъй като Фестивалът на скоростта привлича най-екстремните коли от автопроизводители и от моторните спортове.
Първо, Nissan Leaf ще се опита да стане най-бързият автомобил, изкачил хълма на задна предавка. Въпреки че изглежда абсурдно, компанията заяви, че за разлика от другите автомобили с двигатели с вътрешно горене, на които задната скорост позволява движение с ниска скорост, електрическият Leaf теоретично може да се движи назад толкова бързо, колкото и напред. Това означава, че моделът има потенциал да развие 145 км/ч.
Juke също ще се опита да постави нов рекорд, четириколесното превозно средство ще се опита да изкачи най-бързо хълма на две колела.
И двата опита ще бъдат направени от професионалния каскадьор Тери Грант, който призна, че има опти в изкачването на известния хълм, но никога не е подобрявал световен рекорд.

 
Keywords:   juke, nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...