Nissan в Пловдив се премести в нов модерен шоурум

Main December 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10250 views | no comments

На 9 декември „Омникар Ауто“, представител на марката за града, официално отвори вратите на новия търговски център. Първите посетители бяха партньори и почитатели на марката, медии, клиенти и представители на града, специално поканени на откриването.
Обширната търговска част на новия център на Nissan в Пловдив дава възможност да се изложат голяма част от моделите на марката. Скоро към нея ще бъде пуснат в действие и експресен сервизен център Nissan Rapide, който да обслужва клиентите, вече закупили своите автомобили.
Лентата на новата сграда бе прерязана едновременно от Златомир Ангелов, управител на „Омникар Ауто ООД“, Иван Тотев, кмет на град Пловдив и Бернар Нувиал, генерален директор на „Рено Нисан България“ (официален вносител за България), който сподели: „Радвам се, че година след година сътрудничеството ни с „Омникар Ауто“ става все по стабилно и плодотворно. То се базира на взаимно доверие и на общата ни цел да отговорим на нуждите и желанията на клиентите ни“.
Новият търговски център на Nissan в Пловдив се намира на бул. „Карловско Шосе“ 42.

 
Keywords:   nissan
 

Това е Skoda VisionD Това е Skoda VisionD
December 12, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...