Това е Skoda VisionD

Main December 12, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7270 views | no comments

Последните изображения на прототипа, който беше изложен на автошоуто в Женева през март, показват дизайнерските особености на бъдещите модели на Skoda.
Концептът е спортен хечбек от среден клас, с отсечени линии и нова радиаторна решетка, която шефът на дизайнерския екип на марката - Йозеф Кабан, определя като "горда, уверена, но не арогантна". Някои детайли, включително разположението на предните светлини и фаровете за мъгла, които наподобяват четирилистна детелина, и задните светлини, които приличат на бохемски кристал, ще се появят в новите серийни модели.
Дългата колесна база с къси надвеси допринася за повече пространство в купето. Футуристичният интериор включва стъкло в централната конзола и намален брой бутони и превключватели. Циферблатите, седалките и воланът оформят част от футуристичния облик, а голяма част от контролите са съсредоточени в малък тъчпад, разположен на централната конзола.
VisionD споделя много ключови дизайнерски решения с прототипа MissionL, който беше показан на автоизложението във Франкфурт през септември. VisionD може да се произвежда като хечбек версия на MissionL, който по размери е близък до сегашната Octavia.
Skoda предвижда да показва нова кола на всеки 6 месеца, като част от планираното пренареждане на моделната си гама. Новата Octavia, която се очаква да бъде най-добре продаваният модел от новата гама след премиерата си в края на 2012 г. или в началото на 2013 г., ще нарасне на размери и ще се вмести между MissionL и Superb.

 
Keywords:   Skoda
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...