OMV осигурява пълно покритие с AdBlue в Централна и Източна Европа

Main October 26, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 1356 views | no comments

OMV вече е осигурила пълно покритие с предлагане на AdBlue в Централна Европа. Понастоящем AdBlue се предлага на 131 бензиностанции OMV в 11 страни (Австрия, България, Германия, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия и Чешката република). На 32 от тези бензиностанции редукторът може да се зарежда от колонка направо в автомобила, а при останалите се предлага в 10-литрови контейнери.

През 2007 г. OMV ще увеличи броя на своите бензиностанции, адаптирани с колонки AdBlue в Централна Европа до 67. OMV беше първата компания, която въведе AdBlue, като отвори първата бензиностанция в света, адаптирана с AdBlue колонка, в Германия през 2003 г. Компанията е убедена, че предстои скок в продажбите и търсенето на важния редуктор.

Стийн Фредериксен, ръководител на отдел «Товарен транспорт» в OMV, заяви: "До този момент само един производител на камиони, предназначени за Германия, произвежда транспортни средства с технологията SCR. Но от 1 октомври 2006 г. всички водещи европейски производители на товарни автомобили ще започнат да предлагат SCR камиони. 80% от новоутвърдените товарни автомобили в Европейския съюз ще са произведени с налична SCR технология. Затова OMV продължава да разширява своята мрежа от бензиностанции с AdBlue.

 
Keywords:   adblue
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...