Opel - 12 нови модела

Main May 5, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2035 views | no comments

Шефът на General Motors за Европа Карл Петер Фостър точно потвърди, че ще бъдат инвестирани 9 милиарда долара до 2012 година, за да се възвърне определен пазарен дял. 6.5 милиарда долара от тях са запазени за развитието на нови модели и задвижващи системи. Според немска медиа тази инвестиция ще означава пускане на 20 нови модела за Opel, като това би означавало и нови хибридни и електрически автомобила.

Списъкът с нови модели включва наскоро представения седан Insignia, Meriva (в началото на 2009 година), следващото поколение на Astra (третата четвърт на 2009 година) и Corsa (2011 година), както и съответните им вариации.

Според Automotive News Europe Insignia ще бъде модифицирана във варианти Coupe, комби и кросоувър. Astra междувременно също ще се появи във вариант Coupe, докато производството на Tigra ще бъде прекратено в близките години. Моделът обаче ще бъде заместен след това от нов купе-кабриолет, базиран на компактната Corsa. След това трябва да видим и Antara (SUV модел), както и нов кросоувър, базиран на Corsa. Що се отнася до хибридните и електрическите модели, Opel ще развие свой собствен автомобил, базиран на новия E-Flex от GM, който ще бъде внедрен в предстоящия да излезе Chevrolet Volt.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...