Opel възражда купето Calibra?

Main May 5, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2290 views | no comments

Съвършено нова Calibra ще се появи в 2013-а и по неофициална, но достоверна информация тя ще е развита на базата на успешния топ-модел на марката - Insignia. Това означава, че новото купе за разлика от старото няма да е със задно, а с предно задвижване. Колата ще се прави в Германия, а предишното поколение на модела беше на пазара от 1989-а до 1997-а година.

Но ще има и прилика - подобно на стария модел колата ще се предлага и в куатро-вариант във версията си OPC, където задвижването ще е поверено на турбо V6 2,8 л с мощност 325 к.с. Останалите двигатели ще са същите, както при Insignia, практика използвана и при предишното поколение на Calibra в което се монтираха моторите на Opel Vectra.

Как точно ще изглежда новата кола е трудно да се каже, но по всяка вероятност в развитието й ще бъде използван дизайнът на концепта GTC от 2007-а година.

 
Keywords:   opel vectra
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...