Старите VW - яки и здрави, заради дивашки мъчения при тестове! +видео

Main May 5, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2330 views | no comments


Новите VW-та навярно вече не ядат толкова бой и не преминават през толкова мъчителни изпитания във времената на компютрите и електронните сензори, като по-старите, които буквално са пребивани от бой с чукове и удряни по всевъзможно жестоки и понякога доста глупави начини.

Скокове стил Х-games, блъскане на вратите по най-отвратителен и несъществуващ в живота начин и дори бой с чукове навсякъде по колата са били сред основните "изпитателни" средства на "народните" инженери, както ще се убедите от видеото по-долу. Сред "измъчваните" коли са всички модели на VW, включително ванът Transporter, MkIV Golf и дори новият Beetle.

Доста шокиращо е това, че доста от тестовите пилоти карат без предпазни средства, независимо, че колите им скачат във въздуха по няколко метра и се удрят в препятствия на висока скорост.

 
Keywords:   games
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...