Peugeot на Автомобилен салон Пловдив 2007

Main September 21, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1858 views | no comments

София Франс Ауто, официален вносител на Peugeot за България, е представена на Автомобилен салон Пловдив 2007 на площ от 378 кв.м. пред палата №7, с пълна гама леки и лекотоварни автомобили, мотопеди, и с представителен щанд към изложбената площ на Франция в палата №11.

На щандoвете на Peugeot са представени общо 14 модела. Премиера в България прави Peugeot 308, а предпремиерно разкрива най-новия 4х4 модел - 4007. Изложена ще бъде и най-новата модификация на 207 - Peugeot 207 SW.

Двуколесните са представени от новия скутер Peugeot V-Clic и Peugeot Vivacity.

Peugeot 206 Sedan, който ще бъде изложен на щанда, може да бъде спечелен от посетител чрез анкетната карта на автосалона.

Посетителите ще имат възможност да разгледат и Peugeot 107, новото 207 СС (купе-кабриолет), 207, 207 товарен, 307 SW, 407, Partner VTC, Expert Tepee, Boxer.

Търговски условия
На Автомобилен салон Пловдив 2007 цялата гама на Peugeot ще се предлага на изгоден лизинг 5,7% годишна лихва, което е 15% намаление на лизинговото увеличение. Лизингът е във вариант с опция за придобиване на собствеността и във вариант без опция (с разсрочване на ДДС).

Изгодно предложение е и специалната серия на най-продавания модел в България - Peugeot 307 с двигатели 1,6Е и 1.6 HDi. Клиентите получават изключително богато оборудван автомобил, като цените стартират от 25 640 лв. с ДДС.

Оборудването включва екстри като климатик, АВS, радио CD, фарове за мъгла, предни ел. стъкла, алармена система, централно заключване, управляеми и отопляеми външни огледала и др. Закупувайки автомобил от специалната серия, клиентите спестяват 3000 лв.

Peugeot 307 SW и 407 също ще се предлагат в специална серия.

Лекотоварни автомобили (Partner, Expert и Boxer в товарен и пътнически вариант) ще се предлагат от склад с подарък автокаско. Същото важи и за Peugeot 307 SW и 407 на склад.

Мотопедите и скутери Peugeot ще се предлагат с отстъпка от 10%.

Peugeot на българския пазар
За първите осем месеца на годината София Франс Ауто е предала на крайни клиенти 2726 броя нови автомобила и има пазарен дял от 8,5%. Най-продаваният автомобил от гамата на Peugeot е Partner в двете си модификации – пътническа и товарна, с 798 продадени екземпляра и първо място в сегмента.

В сегмента на градските автомобили, Марката бележи ръст от 68%, благодарение на пълната гама модели, към които наскоро се присъедини и Peugeot 207SW. Следва модела 307 с реализирани 526 автомобила в трите си силуета (хечбек, SW и купе-кабриолет).

София Франс Ауто в Пловдив
От началото на годината пловдивският клон на София Франс Ауто е реализирал 9% от общите продажби на Peugeot в България и 20,5 % от продажбите на мрежата, което го нарежда на трето място след София и Бургас. В сравнение с 2006 г. данните говорят за ръст на продажбите на Peugeot в региона с около 4%.

За първите осем месеца на 2007 г. са продадени 244 нови автомобила. На най-голям интерес в Пловдив се радва модела 207 при леките и Partner при лекотоварните. В края на 2006 г. в Пловдив бе открит и нов търговско-сервизен център Peugeot Blue Box, което помогна на София Франс Ауто да задържи водещи позиции в региона.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...